Alexandra Beauty Med

Alexandra Beauty Med - фото
провулок Шевченка, 17

Інформація

«Alexandra Beauty Med» — команда експертів з корекції фігури, естетичної та апаратної косметології.
Інноваційні кріопластика, криоліполіз наднизькими темпарутурами або шоковий температурний ліполіз 360% вже й у вашому місті.  
Турбує зайва вага? Не дає спокою целюліт? Не подобається живіт? Або мрієте про гарні сідниці то ми 100% зможемо допомогти.
Проблемна шкіра, купероз (почервоніння), реактивна шкіра або вікові зміни? Ми знаємось на тому бо працюють майстри з великим стажем та медичною освітою.

Перелік послуг включає більше 60 процедур, основні з них це:
  • ліполазер (лазерний ліполіз) — інноваційна методика корекції фігури, що зменшує об'єми жирових відкладень,
  • LPG;
  • кавітація;
  • RF;
  • ендосфера;
  • кріоліполіз;
  • міостимуляція;
  • спортивно-корекційний вакумно-роликовий масаж;
  • пресотерапія;
  • лімфодренажний масаж;
  • парафанго та водорослеві обгортання;
  • безін'єкційна апаратна
  •  киснева мезотерапія.
Кріоліполіз — це доступна, безболісна та безпечна процедура, як для жінок, так і для чоловіків. Процедура проводиться лікарем, завдяки контрольованому охолодженню до -10° на проблемні зони, ви побачите результат та зможете схуднути через 4 дні після першого сеансу, а максимально стійкий результат — через один місяць. 
Кавітація або ультразвукова ліпосакція — це руйнування жирових клітин за допомогою ультразвуку, що ефективно допомагає зменшити об'єми та досягти швидкого результату у комплексі з вакуумно-роликовим масажем або lpg. Також показана при 2-3 стадії фіброзного целюліту.
RF lifting тіла — стимуляція еластичності та пружності, підтяжка шкіри: після пологів, схуднення або профілактика антивікових змін.
Ліполазер або лазерна ліпосакція — це дуже обережна та комфортна процедура для корекції зайвої ваги при умові відсутності фіброзного целюліту
Вібраційний масаж — завдяки ньому, зменшаться прояви целюліту, активується обмін речовин та покращиться силует.
Авторські комплексні методики антицелюлітний, лімфодренажний та моделюючий масажі за індивідуальними показниками з урахуванням типу та стадії целюліту, надмірної або недостатньої ваги, набряків, варикозу, стану шкіри та м'язів.
EMS — це апаратна міостимуляція, що коректує силует, тренує або за бажанням, збільшує м'язи, стимулює схуднення. В результаті ви отримаєте плоский живіт, гарні ноги, пружні сідниці, підкачані руки або  біцепси без зайвого навантаження на організм.
«Бразильські сідниці» — комплекс для формування сідниць за допомогою масажу, міостимуляції, вакуумно-роликового та вібраційного масажу.
LPG терапія — найпотужніший дренаж, детоксикація та проробка за допомогою авторської методики, ідеально підійде, якщо ви нещодавно набрали вагу або маєте набряки.
Ендосфера — найновітніша процедура ВІП салонів для обличчя й тіла з наочним результатом після першого сеансу.
Іспанський плащ + інфрачервоний кокон — чудовий комплекс детоксикації, виведення зайвої рідини та покращення обміну речовин.
Таласотерапія — антистрес та покращення пружності шкіри завдяки мікронізованим та листовим натуральним водоростям.
Авторський комплекс — плоский живіт. Результат мінус від -4 до -8 см.
Безін'єкційна апаратна киснева мезотерапія — проводиться лікарем-косметологом та дає швидкий результат в естетичних та лікувально-корекційних процедурах.


Відгуки