Теплогенератори та твердопаливні котли

Теплогенератори та твердопаливні котли - фото

Інформація

Наша компанія спеціалізується на виготовленні, продажі та доставці теплових генераторів та твердопаливних котлів. Ми пропонуємо широкий асортимент теплогенераторних комплексів та теплогенераторів, які виготовляються за сучасними технологіями та відповідають вимогам щодо ефективності та надійності.

Пропонуємо повітряні та водогрійні системи, які доступні в різних потужностях: від 150 кВт до 2,5 МВт, і працюють на пелетах, твердому паливі та тюкованій соломі. Водогрійні теплогенератори здатні нагріти воду до 95 °C, тоді як повітряні можуть видувати гаряче повітря від 60 до 180 °C.

Наші теплогенераторні комплекси та теплогенератори знайдуть своє застосування в багатьох галузях, включаючи сільське господарство, лісове господарство, тепличні комплекси, виробничі цехи, склади, дитячі садки, школи, лікарні і т.д. Вони можуть використовуватись для сушіння зернових культур, лікарських рослин, фруктів, деревини, а також для обігріву тваринницьких комплексів, птахоферм, свиноферм, ангарів і т.д.

Гарантуємо високу якість продукції та надаємо гарантійний термін 10 років на всі наші теплогенераторні комплекси та теплогенератори.

Відгуки