Килимове покриття сходинок

Килимове покриття сходинок - фото

Інформація

Килими володіють унікальною здатністю створювати затишок та домашнє тепло, наповнювати простір гармонією та комфортом. Тож обирайте для своєї домівки гарний килим у вітальню чи невеличкий килимок, який ви покладете біля ліжка і будете насолоджуватися ніжним, м'яким ворсом, чарівним орнаментом та відмінними поєднаннями кольорів. Сьогодні виробники дбають, щоб їхня продукція була довговічною, не потребувала спеціального догляду та була простою у пранні чи чищенні.

Наша компанія на ринку килимів та килимового покриття працює вже понад 20 років. Володіємо власним сучасним виробництвом та пропонуємо килими виробництва Туреччини.

Хіт продажу — килимові сходинки! Якщо ви хочете щось змінити, оновити у вашій домівці, зробити її більш затишною, то ці килимові сходинки є чудовим варіантом.

Пропонуємо сучасні накладки на сходинки. Особливо це важливо, коли у будинку проживають малюки, оскільки такі накладки забезпечують тепло та перешкоджають ковзанню. Накладки дуже легко  встановлюються, а ми їх запропонуємо за дуже привабливою вартістю.

Також шиємо килимові сходинки нестандартних розмірів, на замовлення.

Пропонуємо:

  • індивідуальний підбір килима для кожного клієнта;
  • високоякісні килими від виробника з Туреччини, склад — високоякісний поліестер та поліпропілен, 100% акрил;
  • килимові сходинки;
  • гуртовий та роздрібний продаж;
  • доставку по Україні.

Відгуки