Психолог

Психолог - фото
вулиця Капушанська (Перемоги), 32а

Інформація

Фактично, кожна ситуація має тільки дві характеристики: вам або комфортно перебувати в ній, або ні. І чим більше ви вмовляєте себе в правильності того, що трапилось, і менше прислухаєтесь до власних відчуттів, тим у більший конфлікт ви себе залучаєте.

Тривалий стрес шкідливий для вашого здоров'я. На фоні таких станів виникають панічні атаки. Крім цього, люди досить часто через тривогу починають випивати, грати в азартні ігри, вести легковажний спосіб життя, словом, стають заручниками обставин.

Але, часом достатньо однієї кваліфікованої зустрічі, щоб віднайти ресурс в ситуації, яка пригнічує вас, і покращити самопочуття в цілому.

Життя чудове, якщо від непотрібного вантажу звільнятися вчасно.
Вантаж — справа добровільна.

Вже після першої консультації я допоможу вам вийти на новий рівень свідомості.
Навіть, коли ви не впоралися з проблемами на рівні психіки та почали хворіти, я вкажу вам шлях до вашого здоров’я! Хвороба для чогось вам потрібна, я знаю для чого. І як жити, не користуючись її послугами.
Можу навчити й вас.

Працюю з різними симптомами, що заважають вашому щасливому життю. Навіть з онкологією. Сеанси проходять офлайн та онлайн — у зручному для вас менеджері, в такому випадку не потрібно нікуди їздити чи йти, вам достатньо просто обрати комфортне місце і приступити до дистанційного вирішення питань, що турбують вас.

Переваги:
  • понад 5 років досвіду;
  • кваліфікований, дипломований спеціаліст;
  • проводить групові та індивідуальні терапії, онлайн та офлайн
  • психологог-гіпнотерапевт та психосоматолог працює з дорослими та дітьми віком від 12 років, з ПА та різними видами залежностей;
  • допомагає батькам у взаємовідносинах зі своїми дітьми;
  • проводить консультації за допомогою методу метафоричних карт та гіпнозу.

Ця техніка допоможе тобі самостійно зрозуміти що з тобою не так?
***


Відгуки