Gymnastic Fashion House

Gymnastic Fashion House - фото
вулиця Заньковецької, 5Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Заньковецької, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

У вас активна дитина і ви шукаєте для неї захопливе заняття? Мрієте долучити свою дитину до світу спорту, краси, грації та гармонії, а також розвинути її фізичні здібності? Пропонуємо зробити це разом з нами!

Ми — команда однодумців, яка допоможе кожній дівчинці стати стрункою, впевненою та цілеспрямованою. Наш досвідчений тренерський склад, який складається з майстрів спорту України, допоможе вашій дитині наблизитись до реалізації себе в гімнастиці. Художня гімнастика — олімпійський вид спорту!

Наш спортивний клуб художньої гімнастики працює вже 18 років. Ми надаємо послуги з організації та проведення свят з художньої гімнастики. Країни які нас переглядають — Литва, Індія, Угорщина, Словаччина, Бельгія, Італія, Англія, Америка, Австрія, Боснія та Герцеговина, Чехія, Польща.

Окрім цього, ми маємо свій магазин — «Gymnastic Fashion House», де ви знайдете широкий асортимент необхідного товару для занять гімнастикою та танцями: від професійних предметів та аксесуарів до спеціалізованого одягу, взуття (чешки, балетки, джазовки, навчешки) та нагородної атрибутики.

Також у магазині широкий вибір костюмів для виступів, які можна взяти на прокат.

У нашому магазині:

  • висока якість товарів;
  • великий вибір;
  • ексклюзивні речі;
  • сучасний стиль;
  • хороша цінова політика;
  • привітні та професійні консультанти.

Гарантуємо індивідуальний підхід до клієнта.

Відгуки