D стиль

D стиль - фото
вулиця Капушанська (Перемоги), 65
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:0012:00 - 13:00
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Бажаєте, щоб ваші вікна виглядали стильно і не пропускали всередину приміщення жодного сліпучого променя сонця? Хочете приємних посиденьок у затінку на терасі? Компанія «D стиль» з радістю допоможе вам у цьому.

Вже 10 років ми самостійно виготовляємо стильне та функціональне вбрання для вікон ваших квартир, будинків та приміщень.

Компанія «D стиль» здійснює виготовлення та встановлення сонцезахисних маркізів, ролет та плісе різних типів у Закарпатській області.

До прикладу, маркізи дозволяють затінити приміщення як ззовні, так і зсередини, не перешкоджають доступу повітря і світла, та не закривають вид з вікна, влітку відбивають основну частину шкідливого ультрафіолетового випромінювання та захищають приміщення від перегріву. А у випадку коли хочеться повністю відгородитися від зовнішнього світу — ідеально підійдуть ролети та плісе нашого виробництва.

Компанія пропонує широкий вибір систем, асортимент дизайнерських й ексклюзивних тканин, різні типи кріплень під найрізноманітніші вікна. Швидко та якісно виконаємо замовлення різної складності.

Значний досвід роботи, високоякісна продукція, лояльна цінова політика, гарантійне та постгарантійне обслуговування, і врешті-решт, задоволені послугами клієнти — показники успішності нашої компанії.

Відгуки