Веб-студія "GL Globalistic"

GL Globalistic - фото
вулиця Волошина, 19
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Сьогодні кожен мешканець планети активно користується різними сайтами, соцмережами, порталами. Створення власного ресурсу в мережі інтернет для ведення бізнесу, виробництва, організації чи просто особистого блогу стає все більшою необхідністю.

В реаліях сучасного ринку усякий бізнесу потребує оперативного прямого контакту з клієнтами через сайт, соціальні мережі, блоги, портали тощо, які окрім звичного заведення необхідно постійно підтримувати та збільшувати їх вплив.

«GL Globalistic» пропонує якісну розробку та створення сучасних вебсайт для бізнесу з приємним дизайном, повною адаптацією під різноманітні пристрої та за розумною ціною під конкретне завдання. За понад 10 років роботи у цій сфері ми виконали величезну кількість проектів як для клієнтів із Закарпаття та України, так і для іноземних клієнтів із Чехії, Угорщини, Туреччини та США.

Ми візьмемося за різну роботу: від простих рішень до складних проектів. «GL Globalistic» володіє широкими можливостями та інструментарієм для розробки і проведення комплексних довготривалих стратегій просування сайту. Завжди враховуємо цілі, задачі, побажання та можливості кожного клієнта індивідуально.

Ми пропонуємо комплексні послуги з розробки сайту із різноманітним функціоналом, а саме:

  • корпоративний сайт;
  • інтернет-магазин;
  • інформаційний портал;
  • лендінг-пейдж;
  • підтримку сайту;
  • SEO оптимізацію.

Відгуки