БО "Фонд Андрія Півня"

Фонд Андрія Півня - фото
вулиця Скунця Петра (Толстого Льва), 44
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Благодійна організація «Фонд Андрія Півня» зареєстрована у 2019 році та діє відповідно до вимог законодавства України. Згідно зі Статутом метою діяльності Фонду є здійснення благодійної діяльності, надання матеріальної та фінансової допомоги, а також безкорисливих послуг тим, хто їх потребує, сприяння духовному та моральному розвитку особистості.

У мирні часи Фонд займався благодійництвом у сфері культурного розвитку, підтримки мистецтва та збереження історичного надбання міста Ужгорода. Разом з тим ми активно працювали у сфері туристичної промоції міста, реалізовуючи різноманітні проєкти, спрямовані на залучення до Ужгорода гостей та туристів.

З початком війни роботу Фонду було переформатовано. Благодійна організація виступила отримувачем гуманітарних вантажів з різних країн Європи (Чехія, Німеччина, Словаччина, Бельгія, Нідерланди, Італія). Гуманітарні надходження Фонд розподіляє між військовими та цивільними запитами, які надходять з усієї країни.

Серед набувачів Фонду військові адміністрації, громадські організації та благодійні Фонди з таких регіонів:

  • Донецька область (Краматорськ);
  • Херсонська та Одеська області;
  • Київська область (міста Ірпінь, Бородянка, Макарів);
  • м. Київ;
  • Сумська область;
  • Полтавська область;
  • Харківська область;
  • громади Закарпатської області, зокрема Перечин, Великі Лази, Іршава та багато інших.

Крім того, гуманітарна допомога та інші актуальні послуги надаються вимушеним переселенцям, що знаходяться в місті Ужгород, безпосередньо в офісі Фонду за адресою: м. Ужгород, вул. Льва Толстого, 44.

Допомога військовим надається на базі Фонду постійно, починаючи від продуктів та засобів гігієни й до гаджетів та технічних засобів (планшети, намети, спальники, каримати, ліхтарі, генератори, павербанки), а також тактичних засобів захисту (наколінники, плечово-ремінні системи, окуляри, біноклі тощо).

Про всю свою діяльність Фонд регулярно розміщує інформацію на своїх сторінках в соціальних мережах, а також на сайті Фонду. Наразі у Фонді які волонтери працюють багато людей, серед яких і вимушено переселені особи, і місцеві мешканці.

В процесі волонтерської діяльності Фонд співпрацює з фінансуванням від громад Нідерландів. Так, за кошти голландських донорів спільно із місцевими виробниками провели декілька дитячих та гуманітарних проєктів для дітей.

Відгуки